برنامه ریزی به شیوه کارآفرینان موفق – 5 روش
برنامه ریزی به شیوه کارآفرینان موفق موضوع مقاله امروز است و همانطور که میدانید زندگی کارآفرینان موفق پر از اتفاقات غیرمنتظره است و فقط افراد پرتلاش موفق خواهند شد این اتفاقات را بهخوبی کنترل کنند. کنترل یک زندگی پرمشغله، جز با یک برنامهریزی درست امکانپذیر نیست. اگر کارآفرین هستید و چمدان خود را برای یک زندگی پرماجرا آماده کردهاید، در ادامه با همراه باشید تا راه و رسم یک برنامهریزی خوب را با چند روش ساده برای شما شرح دهیم.هر کارآفرین زندگی پرمشغلهای دارد. آنها سخت کار میکنند تا به موفقیت برسند و رؤیاهای خود را به واقعیت تبدیل کنند.
البته مشغله و برنامهی کاری کارآفرینان کمی با بقیه افراد جامعه فرق دارد. آنها معمولاً در یک جا ثابت نیستند و دائما در حال برگزاری جلسههای وقت و بیوقتاند. کار آنها یک روال معمولی ندارد و نمیتوان با برنامههای عادی به آن نظم و ساختار درست بخشید. یک کارآفرین با برنامههای خاص و مناسب میتواند بیشترین بازده را از لحظهلحظه زندگی کاری خود ببرد.
در ادامه میخواهیم ۵ روش مناسب برای کارآفرینانی که معمولاً سرشان شلوغ است و نمیتوانند از برنامهریزیهای فعلی سودی ببرند، نام ببریم. قبل از توضیح درباره روشها، بهتر است بدانید یک کارآفرین با این روشها میتواند کارهای روزمره خود را زمانبندی کند و بهاندازهای که ممکن است، بهرهوری خود را بالا ببرد.
5 روش برنامه ریزی به شیوه کارآفرینان موفق
۱- هرروز صبح یک روال ثابت را طی کنید
داشتن یک روال ثابت صبحگاهی بسیار مهم است. بهتر است وقتیکه از خواب بیدار میشوید یک روال ثابت را طی کنید. موفقترین افراد هر روز صبح یک روال ثابت را میگذراندند و بهندرت از آن خارج میشدند. ریچارد برانسون (کارآفرین و سرمایهگذار بریتانیایی) در مورد روال صبحگاهی خود بسیار حساس بود و آن را رعایت میکرد؛ با این اوصاف نگاهی به زندگی موفق او بیندازید تا تأثیر این عادت خوب را ببینید. هرروز صبح هر کاری که میخواهید، انجام دهید؛ این کار میتواند خواندن یک کتاب، آشپزی یا هر کار دیگری باشد، فقط سعی کنید انجام این روال را هر روز بهطور منظم حفظ کنید.
۲- کارهای سخت را بهجای به تعویق انداختن، همیشه در اولویت قرار دهید
اغلب افراد وسوسه میشوند ابتدا به سراغ کارهای بیاهمیت و آسان بروند، سپس خود را درگیر کارهای سختتر کنند. ولی یک کارآفرین موفق همیشه به دنبال این است که انجام کارهای سختتر را در اولویت خود قرار دهد. خوبی این روش چیست؟ با این کار شما وقتی به سراغ کارهای سخت میروید که بیشترین انرژی و انگیزه را دارید و ذهنتان درگیر کارهای کماهمیت نیست. یک لیست اولویت داشته باشید و از مهمترین کارها شروع کنید.
۳- برنامه زمانی خود را بهصورت متعادل فشردهسازی کنید
هر کارآفرین میداند که فرسودگی شغلی یک موضوع جدی است. آنها با وجود اینکه برنامهی روزانه شلوغی دارند، تلاش میکنند بیش از کشش خود کار نکنند یا حداقل در این مورد سعی خود را میکنند. تغییر مکان زیاد برای جلسات متوالی یا تعویض کارها میتواند روحیه یک کارآفرین را دگرگون کند و بهرهوری او را بهصورت محسوسی کاهش دهد. دربارهی کارهای روزانه خود واقعبینانه عمل کنید و خود را بیشازحد درگیر کار نکنید؛ چون ممکن است این رفتار نتیجه عکس بدهد. بهتر است بدانید که در راه اندازی کسب و کار خود نمیتوانیم ابرقهرمان باشیم.
۴- در موقعیتهای استرسزا، یکزمان ریکاوری به خود بدهید
زمانی که استرس زیاد وارد زندگی یک کارآفرین میشود، برای او نقش سم را ایفا خواهد کرد. استرس کم خیلی هم بد نیست و باعث هوشیاری و افزایش تمرکز شما بر یک موضوع خاص میشود، ولی وقتی این فشار روانی زیاد شود، قضیه فرق خواهد کرد. استرس کاری زیاد بر سلامت شما تأثیر خواهد گذاشت و باعث میشود کنترل و توانایی خود را برای تمرکز کردن بر یک موضوع از دست بدهید. یک کارآفرین موفق میداند که در چنین زمانی باید به خود وقت کافی برای ریکاوری بدهد تا توانایی و تمرکز را دوباره به دست بیاورد. در اینچنین شرایطی، با کمی راه رفتن یا ورزش کردن میتوانید روحیهی خود را بهتر کنید. همچنین با پرداختن به یک کار دیگر هم میتوانید تجدید قوا کنید و از شرایط استرسزا خارج شوید.
۵- روزهای کاری را مرور کنید و از موفقیتها خوشحال شوید
افراد موفق بهخوبی میدانند که نگاه کردن به کارهای انجامشده در یک روز و موفقیتهای پیشآمده، چقدر به آنها احساس خوشایندی میدهد. این عمل احساس غرور و افتخار و قدردانی را بهعنوان یک پاداش برای انجام صحیح یک کار خوب، برای آنها به ارمغان میآورد. این یادآوری باعث ایجاد ارتباط مثبت بین شما و کار سخت روزانهتان میشود. همچنین به شما این انگیزه را میدهد تا در همان مسیر پیشروی کنید. این یادآوری به شما کمک میکند بر کارهای خود تمرکز کنید و بهرهوری را تا حد امکان افزایش دهید.
درباره ایمان قاصدیان
مقالات و دورههای آموزشی بهترین ایده حاصل ۱۲ سال تجربه من در زمینه کسبوکار اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ است. حتما دیدگاه و سوالات خود را در پایین همین صفحه با من در میان بگذارید.
نوشته های بیشتر از ایمان قاصدیانمطالب زیر را حتما بخوانید
-
۱۰ گام پولسازی | راهنمای کامل پولسازی در دنیای امروز
6.51k بازدید
-
کار در منزل با ۷ ایده پولساز | کسبوکار خانگی بدون سرمایه
56.24k بازدید
-
چگونه ایده های ماندگار خلق کنیم و آن را جهانی کنیم؟
4.39k بازدید
-
بهترین ایده های استارت آپ چه نوع ایده هایی هستند؟
4.55k بازدید
-
اعتمادبهنفس چیست؟ ۳۵ راهکار برای افزایش اعتمادبهنفس
2.85k بازدید
-
۷ دروغ بزرگ موفقیت که اصلا نباید باور کنید
3.01k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید